dinsdag 15 september 2009

Geert Wilders, premier van Nederland

Ik droomde vannacht. Kaasfondue gegeten, glaasje wit teveel op, heftige film gekeken en gepoetst met een nieuw merk tandpasta. Dat allemaal opgeteld en dan weet je het eigenlijk vooraf al, dat wordt een heftige nacht, veel zweten, opstaan en de slaap maar niet vatten. En als het eindelijk lukt, een nachtmerrie.

Ik droomde dat Geert Wilders premier van dit land was en dat Koning Willem Alexander hem niet durfde af te zetten. De democratie was er niet meer, eerst had Geert het stemrecht afgepakt van de niet westerse allochtonen, toen van alle allochtonen, toen van iedereen met buitenlands bloed tot in de derde generatie terug en toen van iedereen die geen lid was van zijn partij. Kan snel gaan, zeker als je gezegend bent met een ruime fantasie zoals ik, dan is het vier uur des ochtends en opeens is het zover, in je droom.

Ik moest bij hem komen.
'In je blog van enkele jaren terug zeik je mij af' roept Geertje. 'Je noemt mij een domme limbo en een buitenlanderhater, waarom?'
'Ik denk dat u een keer verliefd bent geweest op een moslim meisje en dat u in elkander bent geslagen door haar broer. Sindsdien verft u uw haar blond en trekt u zich af terwijl u denkt aan een zwetend vrouwenlijf onder een bourkha'
'Onthoofd hem' roept Wilders 'Onthoofd alle schrijvers en intellectuelen', het schuim staat hem op de lippen.

'Mag ik eerst mijn moeder bellen?' vraag ik, 'even vertellen van dat intellectuele, dat had mijn vader eens moeten horen'.
Met een schrik werd ik wakker, de ochtendkrant viel in de bus. 'NIPO: Aanhang Wilders neemt af' is de kop.
Oef, vandaag neem ik een balansdag.

3 opmerkingen:

  1. Hou een sop met Geertje bashen dat pogen er al genoeg, zie linkje van iemand die in sprookjes geloof. Of behoor je door deze blog op eens tot de intellectuele (jaja) elite die volgens Guusje Nadorst maar geen tegengeluid laat horen?

    Je zou eens kunnen kijken hoeveel ruim bezoldigde posities bij in de luwte opererende semi-overheids instanties door overmatig declarerende partijgenoten van bankiersocialist Bos bekleed worden. Schrijf daar ook maar een postje over. Of kijk eens hoe het CDA zijn kans grijpt met andere grefo-extremisten vrouwen- en homorechten hand in hand met hun islamitiese broeders en zusters de nek om te draaien. Moet je daar dan voor zijn ?
    Wees blij dat er iemand is die het electoraat kennelijk weet te moveren om van opgemelde politiek hypercorrecte graaicultuur voorgoed afscheid te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waarde schrijver,

    Hoewel de reagent voor mij duidelijk maakt dat het makkelijker is een hond voorbij de deur van de slager te trekken dan een socialist voorbij een stapel geld ben ik het ook wel weer eens met de stelling dat Wilders als premier beter in een nachtmerrie dan in een dagdroom past. Saai wordt het dan echter niet. Kun je me alleen wel het verschil tussen een limbo en een brabo uitleggen? Als niet intellectueel van boven de rivieren en ver daarbuiten ken ik dit niet.

    Gr JPUK
    NB Het blijkt dat het internet in Afrika zo traag is dat het sneller is documenten op een USB stickje per postduif te versturen dan via hun internet. Zo zie je maar weer het nut van postduiven en ik heb zo'n idee waarom ze zo hard hebben leren vliegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @JPUK: Een Limbo is geen intellectueel, een Brabo geen Afro en postduiven worden uitsluitend in het achterlijke UK nog ingezet, omdat daar de pigeon-Rudolph-Act nog geldig is waarin staat dat cricketuitslagen die per postduif worden doorgegeven aan de cricketbond reglementair geldig zijn. Wist jij toch?

    BeantwoordenVerwijderen