donderdag 12 november 2009

Droom zacht

Ga in een makkelijke stoel zitten. Gebruikt u een laptop? Dan niet op schoot nemen, maar op een tafel zetten, met een gemakkelijke stoel erbij. Kijk naar onderstaand plaatje. Kijk gedurende een minuut volledig geconcentreerd naar dit plaatje. Probeer u volledig te ontspannen. Uw spieren mag u af en toe even aanspannen, als u daarna maar weer volledig ontspant.

Val niet in slaap, maar probeer die toestand te bereiken die men ook wel sluimeren noemt. Niet slapend, niet echt wakker, ergens zo er tussenin, als u maar uw ogen op het plaatje gercicht houdt. U gaat het lezen, uiteraard, maar doe dit langzaam. Blijf kijken en ontspan. Houd dit drie munuten vol.

Lees de volgende tekst hardop voor.
'Ik heb 27,5 miljoen euro gewonnen'
Herhaal deze zin 17 keer. Vervolgens gaat u zich weer ontspannen. Belangrijk: blijf naar het plaatje kijken.

Herhaal dit ritueel ongeveer een uur lang. De kans is groot dat u uzelf op Neuro-linguistische wijze heeft geprogrammeerd en u daadwerkelijk overtuigt bent dat u de winnaar bent van de Staatsloterij van gisteravond. Blijf uit de buurt van anderen. Met een beetje mazzel duurt het gevoel de gehele dag. O, ja zet ook uw mobiel uit. Droom zacht.

2 opmerkingen:

  1. Zo, ik ben weer bijgelezen. Gelukkig liep dat goed af zeg, daar in die Porsche! Ik dacht toch even... enfin.
    Met de groeten uit Frankrijk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom terug en kom maar lekker bij van al dat familiegedoe!

    BeantwoordenVerwijderen